reklama

kakaový tvarohový krém


reklama

Dievčatá, chystám sa robiť tvarohový krém od Judit, ale... zabudla som pridať kakao do korpusu Úsmev. Rozmýšľam, že keď už bude cesto svetlé, že by som ten krém urobila tmavý. Dá sa to? A ak áno, ako? Môžem tam pridať len kakao, či radšej inak? Ďakujem za rady. Objímam


reklama


reklama

Neviem, aky krem od Judit, ja robim vyslahane 2 slahacky a 500g tvarohu jemneho+ podla zelania prichut-ci uz ovocie alebo dzem a naposledy chceli kakako, dala som kakao zmiesane s mletym cukrom a pohode.

podľa mňa urob namiesto vanilkového pudingu kakaový. a ak bude po zmiešaní bledý, tak podľa mňa kľudne pridaj ešte kakao. ja si myslím, že by to malo byť v pohode Vyplazený jazyk

ahoj, tak ja robievam tento krem, ale davam len 1 tvaroh, z 2 som este neskusala. ja by som to urobila bud z kakaoveho pudingu, alebo vymiesala maslo s roztopenou cokoladou a tak pokracovala dalej /ja osobne s tou cokoladou/ Mrkám

ja používam krém od niektorej z Vás z tejto stránky 2 šľahačkové smotany vymiešať s trochou cukru, pridať 2 jemné tvarohy a kakaový krém Olé a ja som si to ešte vylepšila tekutým Grankom, krém bol viac čokoládový a výborný.

ĽubkaT, St, 09. 11. 2011 - 19:38

Plachetnica, prosím ťa. Šľahačku normálne vyšlahám s trochou cukru, potom už len varechou primiešať tvaroh a krém Ole uvariť a studený, či surový...? A nakoniec ešte varechou domiešam ten tekutý kakaový onýýý Chichocem sa Granko? Ja to potrebujem takto polopatisticky Hambím sa

Liada, St, 09. 11. 2011 - 09:31

Ja som robila presne ako pisala plachetnica, aj s tym grankom. Je napozaj vyborny, chuti ako cokoladovy pribinacik. Super bol v kombinacii s mrazenymi malinami.

kramky, St, 09. 11. 2011 - 13:37

Chichocem sa áno, tento je super, aj s banánom Torta ja ho robievam často, so všetkými druhmi olé Objímam

dasak, St, 09. 11. 2011 - 13:08

ja som robila krém od Judit - je skvelý. A robila som ho aj kakaový - použila som kakaový puding. Ale myslím, že keď ho budeš robiť so zlatým klasom a do mlieka vmiešaš kakao, tak to bude to isté.

likerik, St, 09. 11. 2011 - 15:07

ja by som uvarila nie zlaty klas ale najnovsie som zacala pouzivat puding od Dr. Oetker horka cokolada, vanilka, karamel. Su uzasne. tak ten horka coko. a tento recept som si vylepsila, ze do neho este pridavam puding Ole. Potom chuti ako pribinacik. Staci na toto mnozstvo 1 balik. Ten je tiez aj cokoladovy. MrkámMrkámMrkám a mozes pre farbu dat este trosku kakaa SlnkoSlnkoSlnko

ĽubkaT, St, 09. 11. 2011 - 19:34

ten puding Ole dávate ako kakao? myslím sypký, či ho uvaríte? Ešte sa chcem opýtať, 40 g kakaového pudingu a 40 g zlatého klasu je to isté, čo sa týka hustoty uvareného pudingu? Bola som v tom, že zlatý klas je hustejší ako bežný puding.

dasak, Po, 28. 11. 2011 - 12:40

Ľubka, puding Ole sa pridáva do hotového krému - len sa tam ten puding zamieša. Funguje to ako stužovač, preto je to aj puding "za studena".

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

jarné číslo Torty od mamy 2024

reklama
reklama
reklama